Werken als cnc-operator

Cnc-operator

Passie voor techniek? Zoek niet verder. Als CNC-operator vind je bij ons eindeloze mogelijkheden. Specialiseer je in het bedienen en programmeren van geavanceerde machines in diverse industrieën. Wij begrijpen de uitdagingen in deze sector en helpen je graag jouw carrière vorm te geven. Je kunt cnc-operator worden in zowel hout als metaal, maar tegenwoordig kan dit in allerlei soorten materiaal, denk bijvoorbeeld aan kunststof. De wereld van cnc is eindeloos en biedt tal van doorgroeimogelijkheden. De machines heb je in alle maten.

Neem de volgende stap met HSS Team en ontdek hoe wij jouw talent kunnen matchen met toonaangevende bedrijven. Bereik jouw CNC-doelen met ons als jouw partner in succes.

Open sollicitatie
Wil jij jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Solliciteer direct en ga in gesprek met HSS Team.
Solliciteer direct

Vacatures

Per dag komen onze premium klanten met nieuwe vacatures. Mocht jouw ideale plek er niet tussen staan, doe dan een open sollicitatie.

Thies J. Vissia

Bij HSS Team staat de persoon achter het cv centraal. Wij geloven dat het leren kennen van de persoonlijkheid en drijfveren van een kandidaat essentieel is voor een goede match. Daarom vragen wij niet om cv’s en motivatiebrieven, maar nodigen wij sollicitanten uit om zichzelf voor te stellen in een korte video. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de beste kandidaten selecteren die passen bij onze organisatie. Ben jij klaar om jezelf te laten zien? Solliciteer bij HSS Team met jouw gegevens en video en maak kans op een plek in ons team.

Nog één stap verwijderd