Over HSS Team

Al meer dan 10 jaar is HSS Team een gevestigde naam als leverancier van vakpersoneel in de luxe jachtbouw, offshore, interieurbouw, electra, CNC, bouw, BMI en IT. Door te investeren in kwaliteit gaat HSS Team voor de lange termijn relatie. Mede door de flexibiliteit kan HSS Team allerlei constructies aanbieden en kan hierdoor de klant optimaal bedienen. Ook in tijden van een krappe arbeidsmarkt weet HSS Team de klanten te voorzien van het juiste vakpersoneel.

HSS Team opereert landelijk en is niet locatie geboden. Wij staan dagelijks in contact met onze klanten en bieden hen de ondersteuning die zij nodig hebben voor het optimale rendement. Wij denken met u mee zoals we dat bij elke klant doen en gaan samen voor succes.  

Ons team

Johan Vissia

Meer dan dertig jaar ervaring in scheepsinrichting. Kent de praktijk, weet van de theorie. Een koersvaste kapitein met het roer op resultaat en het kompas op kwaliteit. Daarmee uw betrouwbare partner voor detachering van vakmensen in de bouw, interieurbouw en scheepsbouw. Johan is de specialist voor opdrachtgevers in de maritieme sector, de off shore-industrie en techniek.

Karina Mikulova

Karina is onze hardwerkende recuiter met een schat aan ervaring. Door haar psychologisch inzicht weet zij continu het juiste team te smeden. 

Thies Jan Vissia

Jong en altijd opzoek naar een passende oplossing. Thies is hiermee de jonge creatieveling die samen met de klant elke obstakel op het gebied van HR overwint. Thies is de specialist voor opdrachtgevers in de elektra, BMI, IT en beveiliging.

Keurmerken

Stichting Normering Arbeid

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Voor meer informatie klik dan hier.

SNA Keurmerk