Over HSS Team

Al meer dan 10 jaar een gevestigde naam als leverancier van vakpersoneel in verschillende sectoren, zoals de luxe jachtbouw, offshore, interieurbouw, electra, CNC, bouw, BMI en IT. Door onze focus op kwaliteit en lange termijn relaties kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om allerlei constructies aan te bieden, zodat wij altijd de juiste oplossing hebben voor uw specifieke behoeften.

Bovendien weten wij in tijden van een krappe arbeidsmarkt altijd het juiste vakpersoneel te vinden voor onze klanten. Wij zijn landelijk actief en niet gebonden aan een specifieke locatie. Dagelijks staan wij in contact met onze klanten en bieden wij hen de ondersteuning die zij nodig hebben om het optimale rendement te behalen.

Bij HSS Team denken wij graag met u mee en gaan wij samen voor succes. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen richten op uw specifieke wensen en behoeften. Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbaar vakpersoneel en een betrouwbare partner voor succes, dan bent u bij HSS Team aan het juiste adres.

Ons team

Johan Vissia

Meer dan dertig jaar ervaring in scheepsinrichting. Kent de praktijk, weet van de theorie. Een koersvaste kapitein met het roer op resultaat en het kompas op kwaliteit. Daarmee uw betrouwbare partner voor detachering van vakmensen in de bouw, interieurbouw en scheepsbouw. Johan is de specialist voor opdrachtgevers in de maritieme sector, de off shore-industrie en techniek.

Karina Mikulova

Karina is onze hardwerkende recuiter met een schat aan ervaring. Door haar psychologisch inzicht weet zij continu het juiste team te smeden. 

Keurmerken

Stichting Normering Arbeid

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt. Voor meer informatie klik dan hier.

SNA Keurmerk