Werken in de metaal

Metaal sector

Werken in de metaal sector biedt talloze mogelijkheden voor mensen met een passie voor techniek. Als metaalbewerker kun je je specialiseren in het werken met verschillende soorten metalen, zoals staal, aluminium en koper. Je kunt ook je vaardigheden ontwikkelen in diverse werkgebieden, zoals lassen, frezen, boren en slijpen. Werken in de metaal sector biedt niet alleen een uitdagende en dynamische werkomgeving, maar ook goede carrièremogelijkheden en financiële beloningen. Of je nu aan de slag gaat bij een grote industriële onderneming of bij een kleinere ambachtelijke werkplaats, de metaal sector biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren vakmensen. Ben je nu geïnteresseerd in een carrière in de metaal sector? Ontdek de vele mogelijkheden die HSS Team voor jou kan bieden en solliciteer direct.

Lasser in de jachtbouw
Word lid van ons team van bekwame jachtbouw lassers en werk aan de constructie van luxe jachten met behulp van de nieuwste technieken en materialen.
Solliciteer direct
Metaal bewerker
Ga aan de slag als metaalbewerker in de jachtbouw. Werk aan de meeste luxueuze schepen ter wereld
Solliciteer direct
Open sollicitatie
Wil jij jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Solliciteer direct en ga in gesprek met HSS Team.
Solliciteer direct
Previous
Next

Vacancies

Per dag komen onze premium klanten met nieuwe vacatures. Mocht jouw ideale plek er niet tussen staan, doe dan een open sollicitatie.

Thies J. Vissia

Bij HSS Team staat de persoon achter het cv centraal. Wij geloven dat het leren kennen van de persoonlijkheid en drijfveren van een kandidaat essentieel is voor een goede match. Daarom vragen wij niet om cv’s en motivatiebrieven, maar nodigen wij sollicitanten uit om zichzelf voor te stellen in een korte video. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de beste kandidaten selecteren die passen bij onze organisatie. Ben jij klaar om jezelf te laten zien? Solliciteer bij HSS Team met jouw gegevens en video en maak kans op een plek in ons team.

Nog één stap verwijderd