Werken in de jachtbouw

Jachtbouw

Als je een passie hebt voor techniek en je op zoek bent naar een uitdagende carrière, dan biedt de jachtbouwsector talloze mogelijkheden. Als jachtbouwer kun je je specialiseren in het werken met verschillende materialen, zoals hout en composiet en je vaardigheden ontwikkelen in diverse werkgebieden, zoals timmeren en monteren. Werken in de jachtbouwsector biedt niet alleen een dynamische werkomgeving, maar ook goede carrièremogelijkheden en financiële beloningen. Of je nu aan de slag gaat bij een grote jachtwerf of bij een kleinere ambachtelijke werkplaats, de jachtbouwsector biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren vakmensen. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de jachtbouw, ontdek dan de vele mogelijkheden die HSS Team voor jou kan bieden. HSS Team is een toonaangevend bureau dat zich richt op de werving en selectie van technisch personeel voor onder andere de jachtbouwsector. 

Jachtbouwer
Word lid van ons team van bekwame jachtbouwers en werk aan de interieurs van luxe jachten met behulp van de nieuwste technieken en materialen.
Solliciteer direct
Composiet medewerker
Ga aan de slag in de composiet
Solliciteer direct
Open sollicitatie
Wil jij jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Solliciteer direct en ga in gesprek met HSS Team.
Solliciteer direct
Previous
Next

Vacancies

Per dag komen onze premium klanten met nieuwe vacatures. Mocht jouw ideale plek er niet tussen staan, doe dan een open sollicitatie.

Thies J. Vissia

Bij HSS Team staat de persoon achter het cv centraal. Wij geloven dat het leren kennen van de persoonlijkheid en drijfveren van een kandidaat essentieel is voor een goede match. Daarom vragen wij niet om cv’s en motivatiebrieven, maar nodigen wij sollicitanten uit om zichzelf voor te stellen in een korte video. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de beste kandidaten selecteren die passen bij onze organisatie. Ben jij klaar om jezelf te laten zien? Solliciteer bij HSS Team met jouw gegevens en video en maak kans op een plek in ons team.

Nog één stap verwijderd